0416 56 10 10

Projectcoördinator Bouwkundige Brandpreventie

Wil jij werken bij een specialist in de bouw en meewerken aan het brandveilig maken van gebouwen waarin mensen wonen, werken of verblijven? Houd je ervan om de verbindende schakel te zijn tussen de verschillende partijen op de diverse projectlocaties? Ben jij in staat om in een ad hoc omgeving de juiste prioriteiten te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij je bieden is: 

 • Een fijne werksfeer binnen een enthousiast team, waarbij gewerkt wordt aan het continu verbeteren van de dienstverlening;
 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie, waarbij de uitdaging onder andere zit in het aansturen van de diverse partijen en het succesvol begeleiden van meerdere gelijktijdige projecten;
 • Veel vrijheid om het werk naar eigen inzicht in te richten;
 • Voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Het uitbreiden en bijhouden van je kennis op het gebied van brandpreventie wordt zeker aangemoedigd;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit betekent onder andere een goede pensioenvoorziening en 25 vakantiedagen;
 • Een telefoon en auto van de zaak;
 • Uitzicht op een langdurig dienstverband bij een groeiende organisatie.

Wat houdt de functie in?

Je gaat zowel de onderaannemers als de andere operationeel betrokken medewerkers op de projecten aansturen, waarbij je continu schakelt tussen de verschillende partijen. Je bent veel op de diverse projectlocaties aanwezig om overkoepelend alles goed te coördineren. Het doel is om meerdere gelijktijdige projecten succesvol te begeleiden.

Daarnaast zorg je ook voor: het bewaken van de voortgang op de projecten van het eigen team en de diverse onderaannemers, het bijwonen van overleggen met de klanten, het bijhouden en opstellen van meer- en minderwerk, het controleren van het uitgevoerde werk, het controleren en begeleiden van een correcte oplevering en de kostenbewaking.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur richting (werktuig)bouwkunde;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, ervaring in de bouwkundige brandpreventie heeft de voorkeur;
 • Je hebt bouwkundig inzicht;
 • Je beschikt over goede vaardigheden op het gebied van MS Office;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Kennis van het Bouwbesluit 2012 voor wat betreft brandveiligheid is een pré;
 • Je bent servicegericht en communicatief sterk, waarbij je in staat bent om op een resolute maar prettige manier kunt aansturen.

Over de RB+ Groep

De RB+ Groep is totaalleverancier van bouwkundige brandpreventie. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd.  

Het jongste bedrijfsonderdeel richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten totaal ontzorgd, waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt.

Dit doen wij onder meer in allerlei toonaangevende gebouwen, zoals grote ziekenhuizen, bioscopen, concertgebouwen en woontorens, maar ook in diverse gebouwen en complexen van lokale en landelijke overheden. De projecten bevinden zich met name in Nederland, maar soms ook in België, Duitsland of zelfs op de Nederlandse Antillen.

Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma te verzorgen en daarmee de veiligheid van mensen te waarborgen.

Solliciteren

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Niek van Huijgevoort of Peter den Hartog, beiden Projectleider. Niek en Peter zijn bereikbaar via het algemene nummer: 0416 - 561010. 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt solliciteren door je sollicitatiebrief met cv te mailen naar Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris, via vacature@rbplus.nl


Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze vacatures?

 


Anita Stuiver

Personeelsfunctionaris
RB+ Groep

  +31 (0)416 56 10 10
  a.stuiver@rbplus.nl
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl