0416 56 10 10

Projectleider Brandwerende Afdichtingen - fulltime (40 uur)

Wil jij werken bij een specialist in de bouw en meewerken aan het brandveilig maken van gebouwen waarin mensen wonen, werken of verblijven? Ben jij iemand die houdt van veel vrijheid binnen je functie, waarbij je wel je verantwoordelijkheid neemt? Zet je graag dat extra stapje als dat nodig is, ook buiten je eigen takenpakket? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij je bieden is:

 • Een uitdagende en verantwoordelijke functie;
 • Een fijne werksfeer binnen een enthousiast team, waarbij gewerkt wordt aan het continu verbeteren van de dienstverlening;
 • Voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Het uitbreiden en bijhouden van je kennis op het gebied van brandpreventie wordt zeker aangemoedigd;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit betekent onder andere een goede pensioenvoorziening en 25 vakantiedagen;
 • Een telefoon en auto van de zaak;
 • Uitzicht op een langdurig dienstverband bij een groeiende organisatie.

Wat houdt de functie in?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over brandwerende afdichtingen. Je houdt je bezig met de voorbereiding, de calculatie, het offreren en vóóral het succesvol begeleiden van diverse projecten. In samenspraak met de planner bewaak je de planning en zorg je voor voldoende capaciteit op de projecten. Op de projecten stuur je de monteurs aan.

Je onderhoudt contact met de opdrachtgevers over de vorderingen. Als projectverantwoordelijke ben je ook in staat om commercieel te kijken naar mogelijk meerwerk. Daarnaast verdiep jij je in de technische, financiële en projectmatige risico’s van projecten.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur richting bouwkunde;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het begeleiden van projecten in de bouwsector, ervaring met brandwerende afdichtingen is een pré;
 • Je beschikt over goede vaardigheden op het gebied van MS Office;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Kennis van het Bouwbesluit 2012 voor wat betreft brandveiligheid is een pré.
 • Om goed tot je recht te komen in de functie is het belangrijk dat je servicegericht bent en in staat bent om op diverse niveaus te communiceren. Je werkt nauwkeurig en bent kwaliteitsbewust. Je beschikt over goed commercieel inzicht. 

Over de RB+ Groep

De RB+ Groep is totaalleverancier van bouwkundige brandpreventie. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd. 

Als projectleider Brandwerende Afdichtingen werk je voor de werkmaatschappij Firejob, een bedrijf dat als specialisme het aanbrengen van brandwerende afdichtingen op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten heeft en behoort tot de marktleiders in Nederland. In de praktijk betekent dit dat Firejob zich bezig houdt met het brandwerend maken van kabel- en leidingdoorvoeringen door middel van steenwol, coating, kit en andere brandwerende producten.

Dit doen wij onder meer in allerlei toonaangevende gebouwen, zoals grote ziekenhuizen, bioscopen, concertgebouwen en woontorens, maar ook in diverse gebouwen en complexen van lokale en landelijke overheden. De projecten bevinden zich met name in Nederland, maar soms ook in België, Duitsland of zelfs op de Nederlandse Antillen.

Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma te verzorgen en daarmee de veiligheid van mensen te waarborgen.

Solliciteren

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Joep Sijtsma, Algemeen Manager. Joep is bereikbaar via het algemene nummer: 0416-561010. 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton of je sollicitatiebrief met cv mailen naar Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris, via vacature@rbplus.nl


Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze vacatures?

 


Anita Stuiver

Personeelsfunctionaris
RB+ Groep

  +31 (0)416 56 10 10
  a.stuiver@rbplus.nl
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl