0416 56 10 10

Monteur Brandwerende Bekleding

Heb jij een gezonde werkmentaliteit, praktisch inzicht en een fitte fysieke gesteldheid? Houd jij ervan je handen uit de mouwen te steken en wil jij meewerken aan het brandveilig maken van gebouwen waarin mensen wonen, werken of verblijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij je bieden is:

 • Een gedegen opleidingstraject waarbij je onder begeleiding van een ervaren collega alle facetten van het vak leert;
 • Uitzicht op een langdurig dienstverband bij een groeiende organisatie;
 • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting voorman;
 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de cao BOUW. Dit betekent onder andere een goede pensioenvoorziening, 48 verlofdagen (25 vakantiedagen, 20 roostervrije dagen en 3 kort verzuim dagen) en deelname aan het TijdSpaarFonds;
 • Een fijne werksfeer; 
 • Iedere dag werkzaam op de mooiste bouwprojecten van Nederland;
 • Je directe collega haalt je thuis op en brengt je na het werk weer thuis. Mogelijk ontvang je een bedrijfswagen (te gebruiken voor zakelijk vervoer).

Functie-eisen

 • Je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken;
 • Je beschikt bij voorkeur al over een VCA-diploma;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Rijbewijs E achter B is wenselijk;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman, in de  brandwerende bekleding of in een soortgelijke discipline;
 • Je woont binnen een straal van 30 kilometer van Waalwijk.

Over Van der Aa Brandwerende Applicaties

Van der Aa Brandwerende Applicaties B.V. is een werkmaatschappij van de RB+ Groep

RB+ Groep is totaalleverancier van bouwkundige brandpreventie en behoort tot de marktleiders in Nederland. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd. 

De werkmaatschappij Van der Aa Brandwerende Applicaties heeft als specialisme het aanbrengen van brandwerende applicaties op zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Dit betekent dat Van der Aa zich voornamelijk bezig houdt met bekleden van plafonds, wanden en staalconstructies (kolommen en liggers) met brandwerende platen.

Firejob is de werkmaatschappij met als specialisme het aanbrengen van brandwerende afdichtingen op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. In de praktijk betekent dit dat Firejob zich bezig houdt met het brandwerend maken van kabel- en leidingdoorvoeringen door middel van steenwol, coating, kit en andere brandwerende producten.

Het bedrijfsonderdeel Preficon Europe levert hoogwaardige brandwerende materialen via diverse bouwmarkten in heel Nederland. De producten zijn toepasbaar in de meest uiteenlopende bouwkundige situaties. Brandwerendheid voor draag- en staalconstructies, vloeren, wanden, plafonds en doorvoeringen. 

Het jongste bedrijfsonderdeel, RB+ Bouwkundige Brandpreventie, richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten totaal ontzorgd, waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt.

Onze werkzaamheden voeren wij uit in allerlei toonaangevende gebouwen, zoals grote ziekenhuizen, bioscopen, concertgebouwen en woontorens, maar ook in diverse gebouwen en complexen van lokale en landelijke overheden. De projecten bevinden zich met name in Nederland, maar soms ook in België, Duitsland of zelfs op de Nederlandse Antillen.

Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma te verzorgen en daarmee de veiligheid van mensen te waarborgen.

Solliciteren

Wij wensen ons eigen monteurs-bestand met een 10-tal nieuwe collega’s uit te breiden, verspreid over een langere periode.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris bij de RB+ Groep. Anita is bereikbaar via het algemene nummer: 0416-561010. 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je sollicitatiebrief met cv mailen naar Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris, via vacature@vanderaa.com


Heb je vragen of wil je meer weten over onze vacatures?

 


Anita Stuiver

Personeelsfunctionaris
RB+ Groep

  +31 (0)416 56 10 10
  a.stuiver@rbplus.nl
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl