0416 56 10 10

Brandwerende Materialen

In de markt voor Passieve Brandpreventie binnen de bouw, industrie en scheepvaart bekleedt Preficon een prominente positie. Wij leveren hoogwaardige brandwerende materialen met elk zijn specifieke eigenschappen. Kwaliteitsproducten die eenvoudig te verwerken en toepasbaar zijn in de meest uiteenlopende bouwkundige situaties. Brandwerendheid voor draag- en staalconstructies, vloeren, wanden, plafonds, daken en doorvoeringen. Preficon levert uitsluitend zorgvuldig geteste systemen. Veritas-certificaten, Efectis en Peutz-rapporten staan dan ook garant voor de brandwerende prestaties van onze materialen; onze materialen zijn dé standaard! 

Mede onder invloed van aangescherpte wet- en regelgeving heeft ‘brandveiligheid’ de laatste jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Een ontwikkeling die de komende tijd verder zal doorzetten. Brandpreventie verschuift van het beschermen van brandbare materialen naar het volledig brandvrij bouwen. De toepassing van brandwerende systemen is daarmee een essentieel onderdeel geworden van veilige bouwkundige ontwerpen. Een noodzakelijke trend, waaraan wij met onze expertise graag een bijdrage leveren.

Waar is Preficon verkrijgbaar?

Onze brandwerende plaatmaterialen zijn verkrijgbaar bij diverse bouwmarkten in heel Nederland. Door gebruik te maken van onze dealerzoekmachine vindt u eenvoudig een bouwmarkt bij u in de buurt. De afdichtingproducten zijn nog niet vrij in de handel verkrijgbaar!


Wat kan Preficon voor u betekenen?
 


Martijn Bendijk

Sales manager
Preficon Europe

  +31 (0)416 69 71 71
  martijn@preficon.com
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl