0416 56 10 10

Amphia Ziekenhuis in uitvoering

Amphia bouwt de komende jaren aan een nieuw en vernieuwd ziekenhuis aan de Molengracht in Breda. Er wordt gewerkt aan een toekomstbestendig, modern ziekenhuis, waar de hoogste kwaliteit zorg geboden kan worden.

Het Amphia Ziekenhuis is één van de grootste Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen in Nederland. Als grote speler in de regio kan het Amphia met haar vestigingen en huisvesting flexibel inspelen op ontwikkelingen in de zorg.

Het ziekenhuis wordt uitgebreid met ruim 79.000 m2 aan nieuwbouw. Samen met het te renoveren bestaande ziekenhuis ontstaat een nieuw Amphia Ziekenhuis met 572 eenpersoonskamers en 22 kamers in het operatiecomplex. 

Werkzaamheden

In opdracht van het consortium I4Care (Van WijnenEngieTrebbe en Unica) bekleedt Van der Aa Brandwerende Applicaties 1200 m2 aan vloerconstructie voor het bouwdeel CSA met brandwerend plaatmateriaal. Daarnaast maakt Van der Aa de brandscheidingen en de dak/wand-aansluitingen van de technische verdieping. De oplevering van het ziekenhuis staat gepland in 2019.

Wat kan Van der Aa voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? Van der Aa Brandwerende Applicaties kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Bekledingen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!Foto: Wiegerinck Architecten

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl