0416 56 10 10

De Guldenakker in uitvoering

Het Woonzorgcentrum Guldenakker ondergaat een renovatie, waarbij de brandveiligheid verder wordt verbeterd. De Guldenakker, gelegen middenin de dorpskern van Goirle, bestaat uit 122 appartementen met zorgvoorzieningen, algemene ontmoetingsruimten en een parkeerkelder.

De RB+ Groep verzorgt in samenwerking met Coen Hagedoorn Bouwgroep voor eigenaar Leystromen de bouwkundige brandpreventie voor dit project. Adviesbureau Obex begeleidt en controleert de werkzaamheden voor de opdrachtgever.

Firejob maakt de doorvoeringen brandwerend in de brandwerende scheidingen, Coen Hagedoorn Brabocon (CHB) maakt de plafonds, deuren en kozijnen brandwerend en Van der Aa Brandwerende Applicaties voert de brandwerende bekledingen uit voor De Guldenakker.

Wat kan de RB+ Groep voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? De RB+ Groep (met werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties) kan uw als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij advisering en uitvoering van totale passieve bouwkundige brandpreventie.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!Foto: Luijten Smeulders Architecten

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl