0416 56 10 10

De Zalmhaven in opdracht

De Zalmhaven is een toekomstig hoogbouwproject met luxeappartementen en -kantoren in Rotterdam. De bouw van De Zalmhaven is gestart op 25 oktober 2018.

De Zalmhaven is een bouwplan dat bestaat uit 475 woningen in drie woontorens tussen de Gedempte Zalmhaven en de Houtlaan in het Scheepvaartkwartier bij de Erasmusbrug. De gebouwen komen in de plaats van de oude kantoren van Smit en Nedlloyd. 

De Zalmhaventoren is de hoogste toren van de drie. Na voltooiing is deze toren 218 meter hoog en daarmee de hoogste torenflat en zelfs het hoogste gebouw van Nederland. De Zalmhaventoren zal ruimte bieden aan 257 appartementen en 830 parkeerplaatsen.

In opdracht van BAM Bouw en Techniek zal Firejob de brandwerende afdichtingen en doorvoeringen voor dit project realiseren. 

Wat kan de RB+ Groep voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? De RB+ Groep (met werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties) kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij advisering en uitvoering van totale passieve bouwkundige brandpreventie. 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!Foto: wwwdezalmhaven.com

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl