0416 56 10 10

Fipro Benelux heet voortaan Preficon Europe

Voortbordurend op jarenlange ervaring en kennis in bouwkundige brandpreventie, voorheen onder de naam Fipro Benelux, brengt Preficon een scala aan nieuwe Brandwerende Plaatmaterialen en Afdichtingsproducten op de markt. De Afdichtingsproducten zijn nog niet vrij in de handel verkrijgbaar!

Een oplossing voor iedere situatie

Met de nieuwe producten heeft Preficon voor vrijwel elke situatie een brandwerende oplossing: liggers, kolommen, wanden, schachten, plafonds en doorvoeringen, voor zowel binnen- als buitensituaties (water-, vorst- en rotbestendig). De producten zijn Europees getest en voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. 

De complete productlijn aan brandwerende plaatmaterialen bestaat uit:

Ondersteuning middels nieuwe website

Tegelijk met de nieuwe producten, lanceert Preficon ook deze nieuwe website: www.preficon.com. Op de website is alle documentatie van de diverse plaatmaterialen op een overzichtelijke manier terug te vinden. Bovendien is er, speciaal voor de verwerkers én distributeurs van de Preficon producten, een zogenaamde Preselector ontwikkeld. Middels deze productselector kan eenvoudig worden nagegaan welk product voor welke toepassing kan worden gebruikt. 

Daarnaast staat u altijd een adviseur van Preficon ter beschikking voor het beantwoorden van specifiekere technische vragen of zelfs het ter plaatse beoordelen van bouwkundige brandpreventieve uitdagingen op projecten van u of van uw afnemers. 

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl