0416 56 10 10

Firejob krijgt Nautique Living in opdracht

Het appartementencomplex Nautique Living, naar ontwerp van Oever Zaaijer Architecture, huisvest naast de vrije sector huurappartementen ruim 400 studentenwoningen, commerciële ruimten en waarschijnlijk ook een hotel.

Het functionele en industriële NDSM-terrein in Amsterdam-Noord is de plaats waar het project gebouwd wordt. Het gebied kenmerkt zich als een plek in ontwikkeling om te wonen, werken en te recreëren. Twee torens met een hoogte van 60 meter en de toepassing van krachtige en stevige materialen kenmerken de industriële architectuur. 

De realisatie van Nautique Living vindt plaats in twee fases. De 250 vrije sector huurwoningen, studentenwoningen, een parkeergarage en een gezamenlijke binnentuin op het dak van de parkeergarage zijn onderdeel van Fase 1. Nogeens 225 vrije sector huurappartementen en het hotel maken onderdeel uit van Fase 2. Fase 1 is gestart in januari 2016 en de bouw van fase 2 is begonnen in mei 2016.

De uitvoering van het project Nautique Living is in handen van Pleijsier Bouw. Voor opdrachtgever Van Dalen Installatie gaat dochterbedrijf Firejob de brandwerende afdichtingen realiseren in bouwdelen F en G.Foto: Oever Zaaijer Architecture

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl