0416 56 10 10

Kerstboodschap 2014

2014 loopt op zijn eind. Een jaar waarin wij als RB+ Groep na een moeizame start een zeer succesvol einde kennen. Toch zien wij geen reden dit jaar feestelijk af te sluiten. Wederom hebben veel collega’s in de bouwsector hun baan verloren en is het prille herstel in delen van deze sector nog zeer broos. In tegenstelling tot veel minderbedeelden in onze wereld kunnen onze onfortuinlijke collega’s gelukkig nog terugvallen op een sociaal vangnet dat de basis vormt voor onze welvarende maatschappij.

We kunnen of willen niet meer feesten na dagelijks geconfronteerd te zijn met oorlog, ellende, armoede, ziekte en voornamelijk slachting van hulpeloze mannen, vrouwen en kinderen. Het zinloze geweld dat onze wereld thans in de greep heeft, maakt ons nederig, terneergeslagen en vooral bewust.

Wij, medewerkers van de RB+ Groep, spreken oprecht de wens uit dat u ons volgt in ons handelen en dat u daar waar het kan, een mooi bedrag doneert aan een goed doel. Een doel dat niet aan de zijlijn toekijkt, maar de handen daadwerkelijk uit de mouwen steekt om te proberen de wereld voor de vele getroffen kinderen een ietsje pietsje beter te maken.

De RB+ Groep heeft, in plaats van het uitdelen van relatiegeschenken, gekozen voor het doneren aan War Child en MAMAS.

Wij wensen u allen, uw gezin en dierbaren een fijne kerst en een gezond 2015.

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl