0416 56 10 10

Trainingscomplex Feyenoord in opdracht

De bouw van het nieuwe trainingscomplex voor het eerste elftal van de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord is van start gegaan. Het gebouw accommodeert diverse kantoren, een auditorium, een restaurant, ontspanningsruimtes en kleedfaciliteiten met diverse wellness-voorzieningen. Rondom het gebouw worden twee voetbalvelden en een aparte keeperszone aangelegd.

Een groot deel van het complex wordt ingenomen door sportmedische faciliteiten en afdelingen die zich bezighouden met research en de prestaties van spelers. De accommodatie komt te staan op een relatief besloten terrein waar de staf en de selectie vanaf seizoen 2018/2019 in alle rust en privacy kunnen werken en trainen.

Firejob zal in opdracht van Schulte & Lestraden de brandwerende afdichtingen en doorvoeringen voor de trainingsaccommodatie van Feyenoord realiseren.

Wat kan Firejob voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? Firejob kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Afdichtingen en Brandveilige Doorvoeringen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!Foto: Moederscheim Moonen Architects

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl