0416 56 10 10

Vacature Monteur Brandwerende Bekleding

Heb jij een gezonde werkmentaliteit, praktisch inzicht en een fitte fysieke gesteldheid? Houd jij ervan je handen uit de mouwen te steken en wil jij meewerken aan het brandveilig maken van gebouwen waarin mensen wonen, werken of verblijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij je bieden is:

 • Een gedegen opleidingstraject waarbij je onder begeleiding van een ervaren collega alle facetten van het vak leert;
 • Een fijne werksfeer; 
 • Een auto van de zaak, of je directe collega haalt je thuis op en brengt je na het werk weer thuis;
 • Uitzicht op een langdurig dienstverband bij een groeiende organisatie;
 • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting voorman;
 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de cao BOUW. Dit betekent onder andere een goede pensioenvoorziening, 48 verlofdagen (25 vakantiedagen, 20 roostervrije dagen en 3 kort verzuim dagen) en deelname aan het TijdSpaarFonds.

Functie-eisen

 • Je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken;
 • Je beschikt bij voorkeur al over een VCA-diploma;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman, in de brandwerende bekleding of in een soortgelijke discipline.

Over Van der Aa Brandwerende Applicaties

Van der Aa Brandwerende Applicaties B.V. is een werkmaatschappij van de RB+ Groep, totaalleverancier van bouwkundige brandpreventie. Van der Aa is een bedrijf met als specialisme het aanbrengen van brandwerende applicaties op zowel nieuwbouw als renovatie projecten en behoort tot de marktleiders in Nederland. In de praktijk betekent dit dat Van der Aa zich voornamelijk bezig houdt met bekleden van plafonds, wanden en staalconstructies (kolommen en liggers) met brandwerende platen.

Dit doen wij onder meer in allerlei toonaangevende gebouwen, zoals grote ziekenhuizen, bioscopen, concertgebouwen en woontorens, maar ook in diverse gebouwen en complexen van lokale en landelijke overheden. De projecten bevinden zich met name in Nederland, maar soms ook in België, Duitsland of zelfs op de Nederlandse Antillen.

Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma te verzorgen en daarmee de veiligheid van mensen te waarborgen.

Solliciteren

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Mark van Ingen, Projectleider bij Van der Aa. Mark is bereikbaar via het algemene nummer: 0416-561010. 

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je sollicitatiebrief met cv mailen naar Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris, via vacature@vanderaa.nl


Heeft u vragen of wilt u meer weten over deze vacature?

 


Mark van Ingen

Planner
Van der Aa

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl