0416 56 10 10

Vacature Projectcoördinator

De RB+ Groep is met een viertal werkmaatschappijen actief in de bouwkundige brandpreventie. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil, wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd.

Er wordt, zowel binnen de organisatie als voor onze opdrachtgevers, gestreefd naar continue verbetering van de dienstverlening. Iedereen binnen het bedrijf draagt daar zijn of haar steentje aan bij en krijgt daartoe veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Het is dan ook een fijne werkomgeving voor medewerkers die zich prettig voelen bij die vrijheid, veel initiatief tonen en graag een stapje extra zetten als dat nodig is, ook buiten het eigen takenpakket.

Het jongste bedrijfsonderdeel van de RB+ Groep richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten totaal ontzorgd, waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt. Om verder vorm te geven aan dit nieuwe bedrijfsonderdeel willen wij het team graag uitbreiden met een Projectcoördinator.

Functieomschrijving 

Je gaat zowel de onderaannemers als de andere operationeel betrokken medewerkers op de projecten aansturen, waarbij je continu schakelt tussen de verschillende partijen. Je bent veel op de diverse projectlocaties aanwezig om overkoepelend alles goed te coördineren. Het doel is om meerdere gelijktijdige projecten succesvol te begeleiden.

Daarnaast zorg je ook voor:

 • Het voorzitten van voortgangsoverleggen met de onderaannemers;
 • ​Het bijwonen van overleggen met de klanten;
 • ​Het bijhouden en opstellen van meer- en minderwerk;
 • Het controleren van het uitgevoerde werk;
 • Het controleren en begeleiden van een correcte oplevering;
 • De kostenbewaking.

Functie-eisen

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau (bouwkunde/werktuigbouwkunde);
 • Minimaal 5 jaar bouwkundige ervaring in een soortgelijke functie, ervaring in de bouwkundige brandpreventie heeft de voorkeur;
 • Bouwkundig inzicht;
 • Kennis van het Bouwbesluit 2012 voor wat betreft brandveiligheid is een pré;
 • Goede vaardigheden op het gebied van MS Office;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Redelijke beheersing van de Engelse en Duitse taal is gewenst.

Om goed tot je recht te komen in de functie is het belangrijk dat je in staat bent om in een ad hoc omgeving de juiste prioriteiten te stellen. Je bent servicegericht en communicatief sterk op diverse niveaus. Je bent de verbindende factor binnen het geheel. Het is belangrijk dat je op een resolute maar prettige manier kunt aansturen. 

Wij bieden

De RB+ Groep biedt je een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een gedreven en enthousiast team. Er worden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Er is voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij goed functioneren is er uitzicht op een duurzaam dienstverband.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende verantwoordelijke functie binnen of heb je nog nadere vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. 

Direct solliciteren kan uiteraard ook. Wij zien dan graag je sollicitatie, voorzien van recent CV en foto, tegemoet. Je mag deze mailen naar vacatures@rbplus.nl.


Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze vacatures?

 


Anita Stuiver

Personeelsfunctionaris
RB+ Groep

  +31 (0)416 56 10 10
  a.stuiver@rbplus.nl
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl