0416 56 10 10

Vacature Projectleider Firejob

De RB+ Groep is met een viertal werkmaatschappijen actief in de bouwkundige brandpreventie. Met ruim 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil, wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd.

Er wordt, zowel binnen de organisatie als voor onze opdrachtgevers, gestreefd naar continue verbetering van de dienstverlening. Iedereen binnen het bedrijf draagt daar zijn of haar steentje aan bij en krijgt daartoe veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Het is dan ook een fijne werkomgeving voor medewerkers die zich prettig voelen bij die vrijheid, veel initiatief tonen en graag een stapje extra zetten als dat nodig is, ook buiten het eigen takenpakket.

Firejob wil het team vanwege aanhoudende groei graag uitbreiden met een Projectleider.

Functieomschrijving 

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten over brandwerend afdichtingen. Je houdt je bezig met de voorbereiding, de calculatie, het offreren en vóóral het succesvol begeleiden van diverse projecten. In samenspraak met de planner bewaak je de planning en zorg je voor voldoende capaciteit op de projecten. Op de projecten stuur je de monteurs aan.

Je onderhoudt contact met de opdrachtgevers over de vorderingen. Als projectverantwoordelijke ben je ook in staat om commercieel te kijken naar mogelijk meerwerk. Daarnaast verdiep jij je in de technische, financiële en projectmatige risico’s van projecten.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur richting bouwkunde;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in het begeleiden van projecten in de bouwsector, ervaring met brandwerende afdichtingen is een pré;
  • Goede vaardigheden op het gebied van MS office;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van het Bouwbesluit 2012 voor wat betreft brandveiligheid is een pré.

Om goed tot je recht te komen in de functie is het belangrijk dat je servicegericht bent en in staat bent om op diverse niveaus te communiceren. Je werkt nauwkeurig en bent kwaliteitsbewust. Je beschikt over goed commercieel inzicht. Uiteraard heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden

De RB+ Groep biedt je een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een gedreven en enthousiast team. Er worden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Er is voldoende ruimte voor ontwikkeling en groei. Bij goed functioneren is er uitzicht op een duurzaam dienstverband.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende verantwoordelijke functie binnen of heb je nog nadere vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. 

Direct solliciteren kan uiteraard ook. Wij zien dan graag je sollicitatie, voorzien van recent CV en foto, tegemoet. Je mag deze mailen naar vacatures@firejob.nl.


Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze vacatures?

 


Anita Stuiver

Personeelsfunctionaris
RB+ Groep

  +31 (0)416 56 10 10
  a.stuiver@rbplus.nl
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl