0416 56 10 10

Wonen Boven de Hoven toren 3 in uitvoering

Boven het winkelcentrum De Hoven Passage in Delft worden in 3 fases 3 woontorens gebouwd. Op 16 juli 2014 is de eerste fase, de bouw van woontoren 1 met 83 koop- en huurappartementen van start gegaan. In iedere fase wordt er een toren gerealiseerd.

Wonen Boven de Hoven is centraal gelegen, de Wonen Boven de Hoven torens staan dicht in de buurt van het centrum en van alle uitvalswegen van Delft. De tweede toren telt 88 huurappartementen en woontoren 3 krijgt er 101. Fases 1 en 2 zijn inmiddels afgerond en beide woontorens zijn opgeleverd.

In februari 2017 is de bouw van toren 3 gestart. Firejob is verantwoordelijk voor het brandveilig maken van de doorvoeringen en Van der Aa Brandwerende Applicaties voor de hoofddraagconstructie van deze toren. Naast toren 3 heeft Firejob ook de sparingen van toren 1 en 2 brandwerend gemaakt. Van der Aa was opnieuw verantwoordelijk voor de brandveilige hoofddraagconstructies. Alle drie projecten zijn in opdracht gegeven door Heembouw Wonen.

Wat kan de RB+ Groep voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? De RB+ Groep (met werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties) kan uw als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij advisering en uitvoering van totale passieve bouwkundige brandpreventie.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!Foto: Habeon Architecten

Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl