0416 56 10 10

ATOP kiest bewust voor Van der Aa

Carlo van Straten is als Senior Werkvoorbereider werkzaam bij ATOP functionele ruimte inrichting in Waalwijk. Het bedrijf is zoals de naam al doet vermoeden specialiseerd in functionele ruimte inrichting voor onder meer winkels en supermarkten. Hij is verantwoordelijk voor de afdeling Retail en stuurt de werkvoorbereiders en projectleiders aan. Wanneer er een project bij hem binnenkomt en er is brandwerende bekleding van plafonds en wanden of vlamschermen nodig, dan vraagt hij Van der Aa hieraan invulling te geven.

Coöperatief bouwen

“ATOP werkt voor haar werkzaamheden samen met diverse bouwpartners, zoals Van der Aa. De eerste contacten tussen mij en Van der Aa dateren al van ruim 20 jaar geleden. Juist de flexibele instelling die het personeel van Van der Aa hanteert in al haar werkzaamheden, is voor mij dé reden om samen zaken te doen. In feite neemt Van der Aa ons alle zorg op het gebied van brandveiligheid uit handen.”

Onderscheidend vermogen

“Doordat ik met Van der Aa al jarenlang samenwerk, heb ik tal van projecten voorbij zien komen waarin ook Van der Aa een bijdrage leverde. Toch kan ik me nog wel een memorabel project herinneren, dit betrof een filiaal van Albert Heijn in de Molukkenstraat in Amsterdam. In slechts één week tijd werd het complete dak van deze vestiging vervangen. Van der Aa heeft hier in een recordtijd alle balken brandwerend bekleed en vlamschermen aangebracht, dit tot mijn volle tevredenheid. Van der Aa onderscheidt zich hierin echt binnen deze markt.”

Overzichtelijk en flexibel

Carlo is helder over de samenwerking tussen uitvoerend personeel van ATOP en de monteurs van Van der Aa: “De onderlinge relaties zijn goed. Ik ben positief verrast over het overzicht waarmee Van der Aa haar dienstverlening uitoefent binnen de dagelijkse hectiek, dat is juist de uitdaging in deze branche. Van der Aa werkt dag en nacht door om projecten voor ons af te ronden, zelfs in het weekend. Voor mij toont de kracht van Van der Aa zich in kunde, flexibiliteit en snelheid.”

Aangezien de tarieven van onderaannemers in deze tijd van crisis ook voor ATOP functionele ruimte inrichting een punt van aandacht zijn, is Van Straten goed te spreken over de prijs-kwaliteit verhouding die Van der Aa hanteert: “Hoewel Van der Aa niet de goedkoopste partij op de markt is, levert zij veel kwaliteit voor het geld.”

Carlo van StratenCarlo van StratenSenior WerkvoorbereiderATOP
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl