0416 56 10 10

Firejob waakzaam en dienstbaar in opdracht van de Politie

Frank Meurs is Coördinator Systematisch Onderhoud bij de Politie Zeeland en West-Brabant. In deze regio waakt hij over de veiligheid en dienstbaarheid van een dertigtal gebouwen.

Nieuwe wetgeving

“Na de Schipholbrand in oktober 2005 werd het nieuwe bouwbesluit voor bestaande bouw en nieuwbouw van kracht. Toetsing van de expertgroep leverde een rapport op met daarin de richtlijnen en maatregelen rondom deze nieuwe wetgeving, een advies waaraan onze gebouwen moeten voldoen. De brandveiligheid is hier een wezenlijk onderdeel van. Dit was het moment waarop gekozen werd voor Firejob om zorg te dragen voor de brandwerende doorvoeringen en brandkleppen”, aldus Meurs.

Samenwerking 

“Onze samenwerking verloopt door de manier van werken van Firejob heel prettig. Overlast wordt altijd tot een minimum beperkt. Correcte oplevering en nazorg is altijd tot in de puntjes verzorgd, het is een compleet plaatje van A tot Z. Dat is in het verleden met  andere partijen wel eens anders geweest”, vertelt Frank uit ervaring.

“Wij hebben een goede vertrouwensband opgebouwd. De communicatie en werkzaamheden verlopen soepel en vlekkeloos en hebben weinig tot geen begeleiding nodig. Dit werkt voor mij erg comfortabel. Je moet goede afspraken met elkaar maken, daarom vertrouw ik op de kennis en kunde van Firejob”.

Status

“Firejob levert kwaliteit, is betrouwbaar en levert goede nazorg. Dit zijn in mijn ogen de kernwaarden waarin ik Firejob als organisatie typeer. “Schoenmaker blijf bij je leest, blijf bij de kern van de business’. Dat doet Firejob heel beheersbaar en goed. Blijf deze weg volgen” adviseert Frank Meurs.

Frank MeursFrank MeursCoördinator OnderhoudPolitie Nederland
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl