0416 56 10 10

Hurks Bouw meer dan tevreden met RB+ Groep

Joop Paro (inkoop) is werkzaam bij bouwbedrijf Hurks Bouw in Eindhoven. In de calculatiefase doet hij offerte-aanvragen bij RB+ Groep dochterbedrijven Firejob of Van der Aa op het gebied van brandwerendheid. De eerste contacten met Van der Aa dateren al van ruim 20 jaar geleden. Sinds die tijd zijn de beide zusterbedrijven een relatief vaste partner bij Hurks Bouw, betreffende specialisatie brandwerendheid.

Totaalconcept

“De toegevoegde waarde van de RB+ Groep uit zich vooral in het geboden totaalconcept. Dit is voor Hurks de doorslaggevende reden om projecten bij de RB+ Groep onder te brengen. De kennis en deskundigheid op het gebied van brandwerendheid, de goede contacten met overheidsinstanties zoals brandweer en gemeente, het scherp zijn in het bieden van alternatieven zoals coating en spuitmortel én een goede balans in prijs-kwaliteit zijn voor ons kernpunten waarbij de RB+ Groep haar onderscheidend vermogen toont.”

Coördinerende rol

“Op meerdere projecten heb ik met de RB+ Groep samengewerkt, hiervan is bijvoorbeeld het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein met Firejob een goed voorbeeld. Wij vonden het van groot belang om één aanspreekpunt te hebben voor de brandveiligheid op dit project. Firejob was de gewezen partij bij wie wij terecht konden op dit specifieke gebied en hierbij óók de algehele coördinatie op zich nam. De coördinerende rol die Firejob speelde voor de combinatie van installateur ULC en bouwkundig aannemer Hurks op dit project, bood veel meerwaarde.”

Betrouwbaar en adviserend

“Er is sprake van open communicatie. Zowel Firejob als Van der Aa treden desnoods adviserend op, wat door Hurks zeker als een positieve bijdrage wordt gezien. De combinatie van advies en ondersteuning die ons wordt geboden, geeft een geruststellend gevoel. Op de bouwplaats is er een goede samenwerking tussen Hurks medewerkers en het kundig personeel van RB+ Groep, hetgeen het vertrouwen bevorderd.”

Op de vraag hoe Paro de gehele RB+ Groep en haar werkwijze beknopt kan beschrijven, is hij resoluut: “De Hurks Groep heeft gangbare raamcontracten met de RB+ Groep voor de lange termijn. Haar kennis op het gebied van brandwerendheid, de kwaliteit van de werkzaamheden en het nakomen van afspraken is hierbij kenmerkend.”

 

Joop ParoJoop ParoInkoopHurks Bouw
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl