0416 56 10 10

Boele & Van Eesteren vertrouwt op Van der Aa

Ruud Bolleman is werkzaam als Projectleider Uitvoering voor de grote projecten bij bouwbedrijf Boele & Van Eesteren in Rijswijk. Het bouwbedrijf besteedt gespecialiseerd werk zoals het brandwerend bekleden uit aan onderaannemers. Vanuit zijn functie werkt hij regelmatig samen met Van der Aa, die hierin gespecialiseerd is.

Optimalisatie

“Het besluit om met Van der Aa in zee te gaan, komt bij mij vooral voort uit de uitgebreide advisering die Van der Aa mij kan bieden. De projectleider van Van der Aa geeft mij aan waar besparingen en optimalisaties mogelijk zijn. Ook het zien van mogelijkheden en de snelle uitvoeringsmethodiek die Van der Aa hanteert, zijn in mijn ogen pluspunten om met Van der Aa zaken te doen. Het meedenken met de klant staat hierbij centraal. Doorslaggevende reden waarbij duidelijk het onderscheid werd gemaakt, is het door Van der Aa op zoek gaan naar optimalisatie.”

Samenwerking en oplossing

“Het Stadskantoor Utrecht is het meest recente project waarbij ik met Van der Aa heb samengewerkt. Het project bevatte naast een aantal uitdagingen ook enkele tegenslagen. Juist door samen op zoek te gaan naar mogelijkheden en oplossingen, leidde het toch tot een goed eindresultaat. Goed nadenken welk systeem op welke situatie past. Altijd in het belang en vanuit het perspectief van de opdrachtgever werken, dat heeft Van der Aa op dit project dan ook gedaan.”

Doorloopsnelheid

De kundigheid van het personeel beoordeelt Ruud als positief: “We hebben bij het Stadskantoor Utrecht beschikking gehad over een kundige voorman van Van der Aa, die werd bijgestaan door monteursploegen. Zijn anticipatie ter plaatse pakte prima uit. Het dagelijks contact verliep voorspoedig, vooral door de korte lijnen die werden gehanteerd.” Ook op de werf verliep de onderlinge samenwerking tussen zijn personeel en de monteurs van Van der Aa zonder problemen. “Op tijd beginnen en een strakke planning zorgen voor de vereiste doorloopsnelheid. Dit komt de samenwerking ten goede”, aldus Bolleman.

Ruud BollemanRuud BollemanProjectleider UitvoeringBoele & Van Eesteren
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl