0416 56 10 10

Klimaatservice en Firejob gaan goed samen

Projectmanager klimaatinstallaties Wout de Groot zit op zijn plaats bij Klimaatservice Holland in Hardinxveld-Giessendam, waar hij projectteams aanstuurt en verantwoordelijk is voor de uitvoering van de meest complexe en grote utiliteitsprojecten.

De eerste kennismaking

“In 2008 introduceerde Isolatiebedrijf Hanenberg uit Waalwijk haar partnerbedrijf Firejob. De al sinds decennia bestaande goede relatie met de firma Hanenberg en de uitstekende reputatie van zusterbedrijf Van der Aa Brandwerende Applicaties gaf ons al vertrouwen, maar uiteindelijk gaf de integrale aanpak van Firejob de doorslag voor onze samenwerking” vertelt Wout. “Het is een verademing met één applicateur te mogen werken, om zo aan het eind van het project één compleet en overzichtelijk logboek aan de eigenaar te kunnen overhandigen. Hierdoor zijn alle risico’s afgedekt naar tevredenheid van alle controlerende instanties”.

Kennis van zaken

“De Westerlaantoren in Rotterdam, Antea Groep in Oosterhout en First in Rotterdam zijn projecten die ik mij nog goed kan herinneren. Wanneer ik denk aan het project Westerlaantoren waar situaties als overmaatse brandmanchetten en schachtwanden met een één-zijdige beplating uitdagend waren om brandwerend te isoleren. Beproefd en goedgekeurd door de brandweer Rotterdam draagt Firejob de passende oplossingen aan”.

“Firejob geeft gedegen advies samen met een groot aantal oplossingen voor de meest uiteenlopende bouwkundige situaties, rekening houdend met de portemonnee van de klant. In een vroeg stadium wordt nagedacht over de materialisatie (bouwkundige constructie). Deze werkwijze kan voor zowel ontwerp als voor uitvoering kostenbesparend werken”, aldus De Groot.

Aanpak van zaken

“De goede interactie tussen de voorlieden is niet alleen positief voor de samenwerking, maar bepaalt het juiste moment van afdichten. Dit bevordert de voortgang van onze projecten. Een strakke planning is hierin dan ook essentieel. Bij Klimaatservice deden zich enige jaren geleden enkele vraagstukken rondom brandwerende doorvoeringen voor. Firejob gaf ons niet alleen de antwoorden op onze vragen, maar organiseerde ook een uitgebreide informatiebijeenkomst bij ons in huis. Deze aanpak maakt Firejob een welkome partij voor de toekomst.”

Wout de GrootWout de GrootProjectmanagerKlimaatservice Holland
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl