0416 56 10 10

Verzekerd van een gezonde en brandveilige omgeving

Brandveiligheid neemt tegenwoordig een steeds belangrijkere plaats in bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van ruimten waarin mensen wonen, werken of verblijven. De veiligheid van mensen staat immers voorop. De regels en voorwaarden voor brandveiligheid zijn vastgelegd in de wetgeving voor brandveiligheid. Deze wetgeving waarborgt de veiligheid. 

Totaaloplossingen in brandwerendheid

Dit kan enkel worden bereikt door te werken met totaaloplossingen die optimale brandveiligheid garanderen. Met de RB+ Groep bent u verzekerd van die brandveiligheidsgarantie. Met de RB+ Groep realiseren wij een totaalconcept waarbij alle voorzieningen voor brandwerendheid aan een gegarandeerde brandveiligheid. Dit concept realiseren wij door de inbreng van onze dochterbedrijven RB+ Bouwkundige Brandpreventie, Firejob, Van der Aa Brandwerende Applicaties en Preficon EuropeMeerwaarde

Voor de RB+ Groep is passieve bouwkundige brandpreventie dé kernactiviteit. Onze passie is om met inzet, kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma verzorgen. De Plus in onze naam staat voor Meerwaarde. Een Meerwaarde die zich uit in betrouwbaarheid, duidelijkheid, gedrevenheid, maatschappelijke impact en inlevend vermogen.

Onafhankelijk

Wij zijn een zelfstandige, onafhankelijke onderneming op het gebied van brandpreventie. Deze onafhankelijke positie biedt ons de mogelijkheid om bij adviezen en realisaties alle denkbare mogelijkheden te toetsen aan de situatie ter plaatse. Kortom, we hebben voor uw situatie altijd een passende en betaalbare oplossing in huis.

Duurzame innovatie

Continue innovatie is de sleutel tot succes. Een missie waaraan bij ons dagelijks vol trots wordt gewerkt. Kwaliteit is hierbij het centrale uitgangspunt. Niet alleen voor onze producten en oplossingen, maar ook bij onze medewerkers.

Bij ons gaat een duurzame brandveilige omgeving voor de gebruiker hand in hand met de veiligheid voor degene die moet werken met onze producten. Veilige arbeidsomstandigheden staan bij ons dan ook hoog in het vaandel, wat onder meer tot uiting komt in onze VCA certificeringen. Daarnaast ontwikkelen en gebruiken wij uitsluitend ‘groene producten’, vrij van schadelijke stoffen zoals kwartstof of fibers.


Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de RB+ Groep?

 


Joep Sijtsma

Manager
RB+ Groep

  +31 (0)416 56 10 10
  joep@rbplus.nl
 
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl