0416 56 10 10

Bouwmarkten

Voor diverse opdrachtgevers realiseert Van der Aa met regelmaat de brandwerende bekleding van de staalconstructie bij de afbouw van zowel nieuw- als verbouw van diverse, landelijke doe-het-zelf winkels en bouwmarkten. Mede door onze werkzaamheden ontstaat een veilige winkel- en werkomgeving voor klant en personeel.

Brandveilige isolatie

Van der Aa levert maatwerk betreffende de brandwerende aanpassingen bij bewezen ketens zoals Karwei, Gamma en Praxis. Wij zorgen niet alleen voor de brandwerende bekleding van de staalconstructie, maar wij realiseren ook verdere brandveiligheid van het pand middels vlamschermen, het brandveilig bekleden van de plafonds, wanden en overige betimmeringen die essentieel zijn om optimale veiligheid te garanderen. Zo hebben wij voor opdrachtgever Bouwbedrijf De Vries en Verburg de brandveiligheid van de nieuwbouw van Karwei te Gorinchem mede gerealiseerd.

Digitaal dossier

Door een digitaal dossier per brandveilig opgeleverde winkel aan te leveren, maken wij alle gegevens en genomen maatregelen inzichtelijk voor onze opdrachtgever. Daarnaast ontvangt de opdrachtgever een garantiecertificaat per project, waarin de kwaliteit van het materiaal en werkzaamheden wordt gegarandeerd voor een periode van maximaal 10 jaar.


Wilt u meer informatie over dit project?
 


Mark van Ingen

Projectleider/planner
Van der Aa

  +31 (0)416 56 10 10
  mark@vanderaa..com
 

 
 
Project van:Van der AA / Brandveiliger gebouw doordachte keuze
Branche:Bouwmarkten, Retail
Locatie:Landelijk
Opdrachtgever:Diverse
Beeldmateriaal:Diverse
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl