0416 56 10 10

PostNL diverse vestigingen

In opdracht van Heembouw heeft RB+ Groep-dochter Van der Aa de nieuwbouw van PostNL distributiecentra op diverse locaties in Nederland voorzien van brandveilige bekleding van de staalconstructie.

Brandwerende constructie

In totaal betrof het een tijdvak van drie jaar waarin Van der Aa een deel van de stalen profielen en staalconstructie van de nieuwe distributiecentra in Den Bosch, Breda, Eindhoven en Ridderkerk brandwerend heeft bekleed. Deze brandwerende bekleding ervoor dat de draagkracht van de constructie langer behouden blijft. In dit geval betrof het een 30 minuten eis. Als plaatmateriaal heeft Van der Aa hiervoor een combinatie van Pregyfeu-A1 en Promatect-H gebruikt. Er is hierbij gekeken naar de toepassing per situatie om zo een optimaal geheel te creëren met een passend kostenplaatje.

Garantiecertificaat

Opdrachtgever ontving een garantiecerticaat per opgeleverd project die de kwaliteit van het gebruikte materiaal en de gedane werkzaamheden waarborgt. Hiernaast heeft Van der Aa een digitaal dossier per project opgeleverd waarin alle gegevens en genomen maatregelen inzichtelijk zijn gemaakt voor haar opdrachtgever.


Wilt u meer informatie over dit project?
 


Mark van Ingen

Projectleider/planner
Van der Aa

  +31 (0)416 56 10 10
  mark@vanderaa..com
 


 
Project van:Van der Aa
Branche:Utiliteitsbouw
Locatie:Den Bosch, Breda, Eindhoven en Ridderkerk
Opdrachtgever:Heembouw
Beeldmateriaal:PostNL
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl