0416 56 10 10

ProRail diverse onderstations

Voor het onderhoud van diverse ProRail onderstations in Nederland draagt RB+ Groep-dochterbedrijf Firejob in opdracht van Getronics (KPN) zorg voor het brandwerend afdichten van de doorvoeringen en sparingen op het installatiewerk zodat een veilige werksituatie ontstaat.

Gecertificeerd personeel

ProRail verbindt mensen, steden en bedrijven door een fijnmazig, intensief gebruikt spoornetwerk. Hierdoor is het van belang dat haar personeel het werk in een brandveilige omgeving kan verrichten, vooral bij de onderstations die ProRail beheert. Opdrachtgever Getronics heeft bij het plegen van onderhoud bij diverse onderstations specifiek Firejob ingeschakeld, zodat het gedane installatiewerk brandveilig wordt opgeleverd. De monteurs van Firejob beschikken over de benodigde certificeringen om veilig en verantwoord de brandwerende werkzaamheden langs het spoor uit te mogen voeren.

Samenwerking

Al ruim 5 jaar pleegt het personeel van Firejob werkzaamheden op de onderstations van ProRail. Door deze jarenlange ervaring van Firejob met de specifieke situaties bij ProRail verloopt de uitvoering van deze werkzaamheden telkens weer zonder problemen. Bij oplevering van elk project ontvangt de opdrachtgever van Firejob een digitaal dossier waarin alle gegevens en genomen maatregelen overzichtelijk staan vermeld. 


Wilt u meer informatie over dit project?
 


Micha van Dun

Projectleider
Firejob

  +31 (0)416 56 10 10
  micha@firejob.nl
 

 
Project van:Firejob
Branche:Utiliteitsbouw
Locatie:Landelijk
Opdrachtgever:Getronics / KPN Zakelijke Markt
Beeldmateriaal:Onbekend
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl