0416 56 10 10

Supermarkten

Voor diverse opdrachtgevers realiseert RB+ Groep-dochter Firejob met regelmaat de brandwerende doorvoeringen bij supermarktketens zoals Albert Heijn, Plus Supermarkten en Lidl .De brandwerende bekleding van de staalconstructie bij de afbouw van diverse, landelijke Lidl winkels wordt gerealiseerd door Van der Aa Brandwerende Applicaties. Mede door onze werkzaamheden ontstaat een veilige winkel- en werkomgeving voor klanten en personeel.

Brandveilig winkelen

Firejob levert maatwerk in de brandwerende afdichtingen bij bewezen retail formules. Zo hebben wij de brandveiligheid van circa 70 Lidl winkels en ruim 35 Albert Heijns en Plus markten gerealiseerd. Deze projecten vereisen een hoge mate van flexibiliteit en snelheid.

Brandwerende isolatie

Van der Aa Brandwerende Applicaties levert maatwerk betreffende de brandwerende aanpassingen bij bewezen retail formules zoals supermarktketen Lidl. Wij zorgen niet alleen voor de complete, brandwerende bekleding van de staalconstructie, maar realiseren ook verdere brandveiligheid van het pand middels vlamschermen en het brandveilig bekleden van de plafonds, wanden en overige betimmeringen die essentieel zijn om optimale veiligheid te garanderen.

Digitaal dossier

Door een digitaal dossier per brandveilig opgeleverde winkel aan te leveren, maken beide alle gegevens en genomen maatregelen inzichtelijk voor de opdrachtgever. Daarnaast ontvangt de opdrachtgever een garantiecertificaat per project, waarin de kwaliteit van het materiaal en werkzaamheden wordt gegarandeerd voor een periode van maximaal 10 jaar.


Wilt u meer informatie over dit project?
 


Niek van Huijgevoort

Projectleider
Firejob

  +31 (0)416 56 10 10
  niek@firejob.nl
 


 
Project van:Firejob en Van der Aa
Branche:Supermarktketens, Retail
Locatie:Landelijk
Opdrachtgever:Divers
Beeldmateriaal:Onbekend
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl