0416 56 10 10

Vreugdenhil

Voor de poedermelkfabriek Vreugdenhil van Dairy Foods heeft Van der Aa als adviseur voor de brandveiligheid opgetreden en diverse brandwerende applicaties in opdracht van Bouwbedrijf De Vries en Verburg toegepast

De fabriek

Begin 2015 heeft Vreugdenhil Dairy Foods in Gorinchem een tweede poedermelkfabriek geopend. Deze nieuwe fabriek is een uitbreiding van de bestaande fabriek van vorige eigenaar Nestlé met een toename van de productiecapaciteit van 35%. De productie van poedermelk ligt nu rond de 48.000 ton per jaar. 
 

Uitvoerende kracht en adviseur voor brandveiligheid

Als adviseur voor de brandveiligheid van poedermelkfabriek Dairy Foods heeft Van der Aa geadviseerd om diverse brandwerende maatregelen te ondernemen.

Zo hebben wij het staalwerk van de enorme indamptoren voorzien van brandwerende bekleding. Hierbij is gewerkt met speciaal gecoat zetwerk, noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de strenge eisen ten aanzien van hygiëne. Naast deze werkzaamheden heeft Van der Aa diverse brandscheidingen en vlamschermen aangebracht en zijn loopbruggen voorzien van stalen jukken. Uitdagend was het zeker om rondom de grote installaties te werken, daarbij werd het nodige kruip- en sluipwerk van onze monteurs verwacht.


Wilt u meer informatie over dit project?
 


Peter den Hartog

Projectleider
Van der Aa

  +31 (0)416 56 10 10
  peter@vanderaa..com
 


 
Project van:Van der Aa
Branche:Voedingsindustrie
Locatie:Gorinchem
Opdrachtgever:Bouwbedrijf De Vries en Verburg
Beeldmateriaal:Hardeman, Van Harten
Havenweg 20C Waalwijk    +31 (0)416 56 10 10    info@rbplus.nl