Brandwerende applicaties

Van der Aa heeft jarenlange ervaring in het leveren en monteren van brandwerende systemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Wij beschikken over uitstekende kennis van de hedendaagse regelgeving en een uitgebreid netwerk van leveranciers en fabrikanten waardoor wij voor ieder project een passende én veilige oplossing in huis hebben.

Onze specialisatie is het brandwerend isoleren van staalconstructies, plafonds en wanden. Wij werken samen met een zorgvuldig geselecteerd gezelschap van fabrikanten waardoor wij gebruik kunnen maken van een grote diversiteit in plaatmateriaal, coating en spuitmortel. Uw voordeel is dat wij daardoor in staat zijn een onafhankelijk advies te geven. Naast wet- en regelgeving speelt uw persoonlijke wensenpakket een belangrijke rol.

Samenwerking

Het succes van een bouwwerk staat of valt met een goede planning, flexibiliteit, het nakomen van afspraken en bovenal vakmanschap. Basisbegrippen die wij koesteren. Hierdoor hebben wij in de loop der jaren een omvangrijke klantenkring opgebouwd. Met een netwerk van gespecialiseerde afbouwers verzorgen wij op locatie desgewenst de complete afbouw. Kortom, wij leveren een totaalpakket op het gebied van bouwkundige brandpreventie, met één constante factor: onze deskundige inbreng.

Samenwerken met ons betekent duidelijkheid: een project is pas afgerond als het is opgeleverd. Samen met u wordt de oplevering gepland middels een gezamenlijke controle om zorgvuldig te bekijken of het project voldoet aan alle wettelijke en door u gestelde (veiligheids)eisen. Pas dan zit onze bijdrage aan een voor u brandveiligere omgeving er op. Veiligheid is voor Van der Aa dan ook een groot goed.

Wat kan Van der Aa voor u betekenen?

Niek van Huijgevoort

Manager 
Van der Aa

  +31 (0)416 56 10 10
  n.vanhuijgevoort@rbplus.nl

Meer weten over brandwerende applicaties?

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.