Brandwerende materialen

In de markt voor Passieve Brandpreventie binnen de bouw, industrie en scheepvaart bekleedt Preficon een prominente positie. Wij leveren hoogwaardige brandwerende materialen met elk zijn specifieke eigenschappen. Kwaliteitsproducten die eenvoudig te verwerken en toepasbaar zijn in de meest uiteenlopende bouwkundige situaties. Brandwerendheid voor draag- en staalconstructies, vloeren, wanden, plafonds, daken en doorvoeringen.

Preficon levert uitsluitend zorgvuldig geteste systemen. Veritas-certificaten, Efectis en Peutz-rapporten staan dan ook garant voor de brandwerende prestaties van onze materialen; onze materialen zijn dé standaard!

Mede onder invloed van aangescherpte wet- en regelgeving heeft ‘brandveiligheid’ de laatste jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Een ontwikkeling die de komende tijd verder zal doorzetten. Brandpreventie verschuift van het beschermen van brandbare materialen naar het volledig brandvrij bouwen. De toepassing van brandwerende systemen is daarmee een essentieel onderdeel geworden van veilige bouwkundige ontwerpen. Een noodzakelijke trend, waaraan wij met onze expertise graag een bijdrage leveren.

Een oplossing voor iedere situatie

Met onze producten heeft Preficon voor vrijwel elke situatie een brandwerende oplossing: liggers, kolommen, wanden, schachten, plafonds en doorvoeringen, voor zowel binnen- als buitensituaties (water-, vorst- en rotbestendig). Vind eenvoudig het juiste product bij uw toepassing met de Preselector.

Waar is Preficon verkrijgbaar?

Onze brandwerende plaatmaterialen zijn verkrijgbaar bij een ruim aanbod van bouwmarkten in heel Nederland. Door gebruik te maken van onze dealersearch vindt u heel gemakkelijk een bouwmarkt bij u in de buurt. Van onze afdichtingsproducten is Preficon Seal A in de handel te koop, andere afdichtingsproducten zijn nog niet vrij verkrijgbaar!

Wat kan Preficon voor u betekenen?

Martijn Bendijk

Sales manager
Preficon Europe

  +31 (0)416 69 71 71
  martijn@preficon.com

Meer weten over brandwerende materialen?

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.