Verzekerd van een gezonde en brandveilige omgeving

Brandveiligheid neemt tegenwoordig een steeds belangrijkere plaats in bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van ruimten waarin mensen wonen, werken of verblijven. De veiligheid van mensen staat immers voorop, brandveiligheid is hier een cruciaal onderdeel van. Dit kan enkel worden bereikt door te werken met totaaloplossingen die optimale brandveiligheid garanderen. 

Totaaloplossingen brandpreventie

De RB+ Groep biedt deze totaaloplossing in brandpreventie. Voor onze bedrijven RB+ Bouwkundige BrandpreventieFirejobVan der Aa en Preficon Europe is bouwkundige brandpreventie dé kernactiviteit. Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma te verzorgen. De Plus in onze naam staat voor Meerwaarde. Een Meerwaarde die zich uit in betrouwbaarheid, duidelijkheid, gedrevenheid, maatschappelijke impact en inlevend vermogen. 

Meerwaarde

Voor de RB+ Groep is passieve bouwkundige brandpreventie dé kernactiviteit. Onze passie is om met inzet, kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma verzorgen. De Plus in onze naam staat voor Meerwaarde. Een Meerwaarde die zich uit in betrouwbaarheid, duidelijkheid, gedrevenheid, maatschappelijke impact en inlevend vermogen.

RB+ BB
Bouwkundige brandpreventie

 

RB+ Bouwkundige Brandpreventie heeft een voortrekkersrol op gebied van brandveiligheid en biedt een zeer complete dienst tegen een marktconforme prijs. Aantoonbaarheid staat bij ons daarbij hoog in het vaandel. 

 

Firejob
Brandwerende afdichtingen

 

Firejob is een autoriteit op het gebied van brandveiligheid, wij streven doorlopend naar de ontwikkeling van hoogwaardige brandwerende doorvoeringen met één enkel doel: het nog brandveiliger maken van gebouwen.

 

Brandwerende applicaties

 

Van der Aa heeft jarenlange ervaring in het monteren van brandwerende systemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Onze specialisatie; brandwerend isoleren.

 

Van der Aa
Brandwerende materialen

 

In de markt voor Passieve Brandpreventie binnen de bouw en industrie levert Preficon hoogwaardige brandwerende materialen voor draag- en staalconstructies, vloeren, wanden, plafonds, daken en doorvoeringen.

 

Preficon

Onafhankelijk

Wij zijn een zelfstandige, onafhankelijke onderneming op het gebied van brandpreventie. Deze onafhankelijke positie biedt ons de mogelijkheid om bij adviezen en realisaties alle denkbare mogelijkheden te toetsen aan de situatie ter plaatse. Kortom, we hebben voor uw situatie altijd een passende en betaalbare oplossing in huis.

Duurzame innovatie

Continue innovatie is de sleutel tot succes. Een missie waaraan bij ons dagelijks vol trots wordt gewerkt. Kwaliteit is hierbij het centrale uitgangspunt. Niet alleen voor onze producten en oplossingen, maar ook bij onze medewerkers.

Bij ons gaat een duurzame brandveilige omgeving voor de gebruiker hand in hand met de veiligheid voor degene die moet werken met onze producten. Veilige arbeidsomstandigheden staan bij ons dan ook hoog in het vaandel, wat onder meer tot uiting komt in onze VCA certificeringen. Daarnaast ontwikkelen en gebruiken wij uitsluitend ‘groene producten’, vrij van schadelijke stoffen zoals kwartstof of fibers.

Wat kan de RB+ Groep voor u betekenen?

Joep Sijtsma

Manager
RB+ Groep
  +31 (0)416 56 10 10
  joep@rbplus.nl

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.