Breed inzetbaar op het gebied van brandveiligheid

Voor de RB+ Groep is passieve brandpreventie core business. Samen met de inzet van onze drie dochterbedrijven en met de kennis en het enthousiasme van meer dan 100 medewerkers geven wij dagelijks invulling aan onze passie: brandveiligheid voor onze klanten in optima forma. Brand kan voor veel schade zorgen. De RB+ Groep biedt brandwerende en brandpreventieve oplossingen om deze schade te voorkomen of te beperken. Wij ontwikkelen en realiseren hiertoe totaalconcepten om de brandveiligheid te garanderen.

Bouw
Bouw

 

Bent u werkzaam in de bouw, industrie of installatietechniek en geïnteresseerd naar wat de RB+ Groep voor u kan betekenen op het gebied van brandwerendheid? U kunt specifieke informatie opvragen naar onze kundigheid en expertise in de sector Bouw.

Zorg
Zorg

 

Bent u werkzaam in de gezondheids- of ouderenzorg en geïnteresseerd naar wat de RB+ Groep voor u kan betekenen op het gebied van brandwerendheid? U kunt specifieke informatie opvragen naar onze kundigheid en expertise in de sector Zorg.

(Semi) Overheid

 

Bent u werkzaam bij de overheid of het onderwijs en geïnteresseerd naar wat de RB+ Groep voor u kan betekenen op het gebied van brandwerendheid? U kunt specifieke informatie opvragen naar onze kundigheid en expertise in de sector (Semi) Overheid

Semi Overheid
Vastgoed & Retail

 

Bent u werkzaam in het vastgoed, bij een woningcorporatie of in de retail en geïnteresseerd naar wat de RB+ Groep voor u kan betekenen op het gebied van brandwerendheid? U kunt specifieke informatie opvragen naar onze kundigheid en expertise in de sector Vastgoed & Retail.

Vastgoed & Retail

Doelgroepen

  • Aannemers
  • Afbouwers
  • Installateurs
  • Schilders
  • Vastgoed
  • Rijksgebouwendienst
  • Winkelketens
  • ​Woningcorporaties

Heeft u vragen over de RB+ Groep?

Peter den Hartog

Technisch Directeur
RB+ Groep
  +31 (0)416 56 10 10
  peter@rbplus.nl

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.