De Leyhoeve

‘Samen aangenaam oud worden’ is het motto voor de Leyhoeve in Tilburg. Nu Firejob in opdracht van Roozen Van Hoppe Bouw- en Ontwikkeling de brandwerende afdichtingen voor dit (zorg)woonlandschap brandveilig uitgevoerd heeft, kan “veilig” aan het motto toegevoegd worden.

Woonlandschap De Leyhoeve

Woonlandschap De Leyhoeve is er speciaal voor de 55-plusser van dit moment. Bewoners kunnen hier wonen in een groene omgeving aan het beekje “De Leij” met optimale zorg binnen handbereik.

Het woonlandschap omvat onder andere 200 appartementen, 80 zorgsuites, 2 restaurants, een bruincafé, een lounge/bibliotheek, verschillende multifunctionele ruimtes, een zwembad met wellness, faciliteiten als een kapsalon, een pedicure en een kinderopvang.

Kortom: ‘Samen veilig en aangenaam oud worden’.

Wat kan Firejob voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in gebouw? Firejob kan u ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Afdichtingen en Brandveilige Doorvoeringen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Project van :Firejob
Branche :Wonen, Ouderen en Gezondheidszorg
Locatie :Tilburg
Opdrachtgever :Roozen van Hoppe Bouw- en Ontwikkeling
Beeldmateriaal :Roozen van Hoppe

Wilt u meer informatie over dit project?

Ferry van den Dries

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  ferry@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.