Bolidt Experience & Innovation Center in opdracht

Het Experience & Innovation Center van Bolidt is een plaats waar de bezoekers straks de eindeloze mogelijkheden van kunststof(vloeren) kunnen zien en ervaren. Het centrum wordt gebouwd door De Vries en Verburg op het terrein van AREA78 in Hendrik-Ido-Ambacht.

AREA78 is een omgeving waar kennis gedeeld wordt en waar samenwerkingen worden opgezocht om innovaties voort te brengen. Het project is een initiatief van Bolidt en is een samenwerking tussen overheid, onderwijs en ondernemers.

Van der Aa Brandwerende Applicaties zal in opdracht van De Vries en Verburg de hoofddraagconstructie van het Experience & Innovation Center brandwerend bekleden. De opening van het centrum vindt naar verwachting in het najaar van 2018 plaats.

Wat kan de RB+ Groep voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? De RB+ Groep (met werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties) kan uw als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij advisering en uitvoering van totale passieve bouwkundige brandpreventie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // Architectenconsortium Lüchinger Architects, RoosRos Architecten en Kossmann.dejong

Meer nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.