House Modernes opgeleverd

In het hart van het winkelgebied van Utrecht wordt House Modernes gerealiseerd. Van der Aa Brandwerende Applicaties draagt bij aan de brandveiligheid van het complex.

House Modernes is een revitalisatie van het voormalige pand van warenhuis Galeries Modernes op de hoek van de Oude Gracht en de Lange Viestraat in Utrecht. Het pand heeft een totale oppervlakte van ruim 12.170 m2, waarvan 7.370 m2 kantoorruimte. De resterende ruimte zal onder andere worden gebruikt voor winkels, horeca en een openbare fietsenstalling.

Van der Aa Brandwerende Applicaties maakt in opdracht van Heilijgers Bouw de hoofddraagconstructie van het House Modernes brandveilig met brandwerend plaatmateriaal en maakt diverse brandwerende betimmeringen volgens de WBDBO-norm.

Wat kan de RB+ Groep voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? De RB+ Groep (met werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties) kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij advisering en uitvoering van totale passieve bouwkundige brandpreventie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // ZZDP Architecten

Meer nieuws

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.