ANNO52 in uitvoering

In het voormalige V&D pand aan de Stationsstraat in Bergen op Zoom worden 45 nieuwe appartementen gerealiseerd. Van der Aa Brandwerende Applicaties maakt het mogelijk dat er in dit karakteristieke gebouw straks veilig gewoond kan worden.

Het pand dat in 1952 gebouwd is als warenhuis zal een ware metamorfose ondergaan. Met de tansformatie tot ANNO52 bouwt men voort op de authentieke hoofdvorm van het gebouw en behoudt het de status van ‘entree’ tot het centrum van Bergen op Zoom.

Van der Aa Brandwerende Applicaties maakt in opdracht van de BVR Groep de hoofddraagconstructie van de ANNO52 brandveilig met brandwerend plaatmateriaal in combinatie met vlamschermen.

Wat kan de RB+ Groep voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? De RB+ Groep (met werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties) kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij advisering en uitvoering van totale passieve bouwkundige brandpreventie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten

Meer nieuws

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.