Antoni van Leeuwenhoek en NKI

Voor diverse opdrachtgevers heeft Firejob de afgelopen jaren zorg gedragen voor het brandveilig afdichten van de doorvoeringen in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis en het Nederlands Kanker Instituut te Amsterdam. Hierdoor is een brandveilige situatie gecreëerd voor bezoeker en medewerker.

Samen tegen kanker

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) vormt samen met het Nederlands Kanker Instituut (NKI) één organisatie, een gespecialiseerde kliniek en een wetenschappelijk onderzoeksinstituut gericht op het bestrijden van kanker.

Renovatie

Firejob is in 2012 ingeschakeld bij de grootschalige renovatie van het hoofdgebouw, waarbij de nieuwe doorvoeringen en sparingen van de installateurs brandwerend afgedicht zijn. Voorafgaand aan deze werkzaamheden is er intensief contact geweest tussen onze projectleiders en opdrachtgever. Dit heeft ervoor gezorgd dat het werk strak volgens planning verlopen is. ‘Groei & Innovatie’ is een volgend project en omvat de renovatie en uitbreiding rondom het hoofdgebouw. Dit project bestaat uit een nieuwe entrée, de uitbreiding van de OK's, IC, dagbehandeling en poliklinieken met circa 8.200 m2 aan bruto vloeroppervlakte voor de nieuwbouw en 5.200 m2 voor de renovatie.

Nieuwbouw

In 2011 was het al eerder tijd voor nieuwbouw. Het oude NKI-Researchgebouw werd vervangen door een nieuw 4-laags Researchgebouw, met een bruto vloeroppervlakte van 10.000 m2. De vierde bouwlaag is als installatietechnische verdieping ingericht. Het Researchgebouw is in 2013 in gebruik genomen, gevolgd door de oplevering van het nieuw gebouwde Stafgebouw. Het Stafgebouw telt 5 bouwlagen met in totaal een oppervlakte van circa 4.000 m2 en is gerealiseerd op het AVL terrein in een bouwtechnisch krappe omgeving van bestaande bouw.

Pluspunt

Bij afronding van onze werkzaamheden hebben wij een digitaal dossier en garantieverklaring overhandigd aan opdrachtgever met daarin alle onderbouwende rapporten en attesten.

Project van :Firejob
Branche :Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
Locatie :Amsterdam
Opdrachtgever :Isolatiebedrijf Hanenberg, Kuijpers Installaties, Bouwbedrijf Berghege, Bouwbedrijf De Vries en Verburg
Beeldmateriaal :Bouwbedrijf Berghege, Bouwbedrijf De Vries en Verburg

Wilt u meer informatie over dit project?

Ferry van den Dries

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  ferry@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.