Da Vinci

In dit statige kantoorgebouw is gekozen voor brandcompartimentering in plaats van de installatie van een sprinklersysteem. Van der Aa heeft in opdracht van IBB Kondor de benodigde brandwerende voorzieningen aangebracht. Hiermee is binnen het kantoorgebouw Da Vinci een brandveilige flexibele werk- en kantooromgeving gecreëerd.

Da Vinci

Het kantoorgebouw Da Vinci is gelegen aan de Lange Kleiweg te Rijswijk, direct naast het Kessler Park en het Centraal Station Rijswijk. De entree van dit kantoorgebouw wordt vormgegeven door een statige monumentale trap. Achter de entree huist een imposant vijf verdieping hoog Atrium. Het kantoorgebouw is in vier centrale kernen ingedeeld waaruit de etages te bereiken zijn. Iedere kern is voorzien van een tweetal liften en een trappenhuis. In totaal is het negen etages tellende Da Vinci 30.300 m2 groot aan vloeroppervlakte.

Wat kan Van der Aa voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? Van der Aa Brandwerende Applicaties kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij de advisering en uitvoering van de Brandwerende Bekledingen.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Project van :Van der Aa
Branche :Vastgoed, Projectontwikkeling
Locatie :Rijswijk
Opdrachtgever :IBB Kondor
Beeldmateriaal :Colliers International

Wilt u meer informatie over dit project?

Peter den Hartog

Projectleider
Van der Aa 

  +31 (0)416 56 10 10
  peter@vanderaa.com

Gerelateerde nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.