De Vredenburg

In Utrecht heeft RB+ Groep-dochterbedrijf Firejob gezorgd voor het brandwerend maken van de doorvoeringen en sparingen van de nieuwbouw van het winkel- en appartementencomplex De Vredenburg, waardoor er voor winkeliers en bewoners een veilige situatie is ontstaan.

Veilig wonen en winkelen

De Vredenburg dankt haar naam aan het kasteel dat in 1528 in opdracht van Karel V werd gebouwd. Het staat deels op de restanten van dit kasteel. De restanten zijn op bijzondere wijze zichtbaar gemaakt in de nieuwe openbare fietskelder. In het nieuwe gebouw zijn de winkels op de begane grond gevestigd met daarboven 76 appartementen. In opdracht van BAM Utiliteitsbouw heeft Firejob gezorgd voor het brandveilig afdichten van de doorvoeringen en sparingen op dit project.

Digitaal projectdossier

Georganiseerd overleg tussen Firejob en opdrachtgever, alsmede de inzet van adequaat brandwerend materiaal hebben dit project tot een succes gemaakt. Bij oplevering van het project ontving de opdrachtgever alle essentiële documenten in een digitaal projectdossier met bijbehorende garantieverklaring, rapporten en attesten.

Project van :Firejob
Branche :Woningbouw en Multifunctionele Centra
Locatie :Utrecht
Opdrachtgever :BAM Utiliteitsbouw
Beeldmateriaal :Onbekend
Brandveilige afdichtingen nieuwbouw De Vredenburg | RB+ groep

Wilt u meer informatie over dit project?

Ferry van den Dries

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  ferry@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.