Meander Medisch Centrum

Voor de Meander Combinatie hebben RB+ Groep-dochterbedrijven Van der Aa en Firejob gedurende de bouw van het Meander Medisch Centrum (MMC) zorg gedragen voor zowel het brandwerend bekleden van de staalconstructie als voor de brandwerende afdichtingen van doorvoeringen en sparingen.

Omvangrijk project

Op 23 december 2013 is de nieuwbouw van het Meander Medisch Centrum officieel opgeleverd. RB+ Groep-dochters Van der Aa en Firejob hebben hierbij samengewerkt om zodoende tot een brandveilige situatie voor zowel personeel als patiënt te komen. Het betreft het grootste, omvangrijke nieuwbouwproject waaraan de RB+ Groep haar bijdrage heeft geleverd.

Beheersplan

Om niet alleen op het moment van oplevering, maar ook gedurende de volledige levensduur van het nieuwe ziekenhuis de brandveilige situatie in stand te houden, zullen de brandscheidingen zorgvuldig moeten worden bewaakt om de brandveiligheid binnen het Meander voor 100% te waarborgen. In nauwe samenwerking met de afdeling Techniek en Gebouw van het Meander is er door Firejob een uniek beheersplan opgesteld. Het doel van dit plan is om de brandveiligheidsbeheersing onder controle te houden wanneer een derde partij werkzaamheden komt verrichten en hierbij eventuele brandscheidingen doorbreekt.

Project van :Van der Aa en Firejob
Branche :Ouderen en Gezondheidszorg
Locatie :Amersfoort
Opdrachtgever :Meander Combinatie (Ballast Nedam, Burgers Ergon en Heijmans)
Beeldmateriaal :Dirk Verwoerd, Derako
Beheersplan brandveiligheid in Amersfoort | RB+groep
Beheersplan brandveiligheid in Amersfoort | RB+groep
Beheersplan brandveiligheid in Amersfoort | RB+groep
Beheersplan brandveiligheid in Amersfoort | RB+groep

Wilt u meer informatie over dit project?

Ferry van den Dries

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  ferry@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.