Oval Tower

Voor Bouwbedrijf De Vries en Verburg heeft RB+ Groep-dochter Firejob de nieuwbouw van de Oval Tower in Amsterdam voorzien van brandwerende afdichtingen zodat het kantorencomplex optimaal profiteert van een brandveilige werksituatie.

Veilig kantoor

De Oval Tower (genoemd naar zijn ovale vorm) bevindt zich in het ArenA Boulevardgebied in Amsterdam Zuidoost. Het 24 verdiepingen tellende gebouw biedt ruimte aan kantoren. De opdrachtgever heeft Firejob ingeschakeld om elke verdieping binnen het complex nauwkeurig brandwerend af te dichten, zodat de huurder veilig kantoor kan houden.

Communicatie

Door tijdig te schakelen en door intensief contact tussen opdrachtgever en Firejob is het project naar alle tevredenheid afgerond. De gegevens die na afloop van de werkzaamheden door de monteurs van Firejob zijn aangedragen, werden digitaal verwerkt in bouwtekeningen, sparingslijsten en fotomappen. Deze digitale projectadministratie resulteerde in het Dossier Brandveilige Afdichtingen welke een standaardprocedure is binnen de werkwijze van Firejob.

Project van :Firejob
Branche :Utiliteitsbouw
Locatie :Amsterdam
Opdrachtgever :Bouwbedrijf De Vries en Verburg
Beeldmateriaal :OPL Architecten

Wilt u meer informatie over dit project?

Micha van Dun

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  micha@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.