VUmc

RB+ Groep-dochter Firejob heeft tijdens de nieuwbouw van het Vrije Universiteit Medisch Centrum (VUmc) in Amsterdam de brandveilige afdichtingen zorgvuldig aangebracht. Dit heeft er voor gezorgd dat na de oplevering het personeel en patiënten gebruik konden maken van een brandveilige omgeving.

Nieuwbouw VUmc Westflank

BAM Utiliteitsbouw heeft een nieuw onderkomen voor de afdeling Spoedeisende Hulp gebouwd ten westen van het bestaande ziekenhuis. Ook zijn een psychiatrische afdeling en een nieuw gastenverblijf gerealiseerd. Op het dak van de polikliniek is een nieuw Kankercentrum geopend. Tevens is er een nieuwe afdeling Radiologie gebouwd ten zuiden van de huidige kliniek.

Installateur

Voor installateurs Wolter & Dros en Swisslog heeft Firejob op dit project de doorvoeringen en sparingen brandwerend afgedicht, zodat er een veilige situatie werd gecreëerd. Intensieve communicatie, snel schakelen en een goede planning van de werkzaamheden hebben tot een goed eindresultaat geleid. Hiernaast is er bij oplevering van het project door Firejob aan opdrachtgever een digitaal dossier met garantieverklaring en diverse rapporten en attesten overhandigd waarin alle gegevens en genomen maatregelen overzichtelijk staan vermeld.

Project van :Firejob
Branche :Ouderen en Gezondheidszorg
Locatie :Amsterdam
Opdrachtgever :Wolter & Dros, BAM Utiliteitsbouw en Swisslog Ergotrans
Beeldmateriaal :Onbekend

Wilt u meer informatie over dit project?

Micha van Dun

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  micha@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.