Ziggo Dome

In opdracht van Rozier Installatietechniek heeft RB+ Groep-dochter Firejob doorvoeringen en sparingen van de nieuwbouw van het Ziggo Dome in Amsterdam brandveilig mogen afdichten.

Multifunctioneel brandveilig

De Ziggo Dome is een concerthal in Amsterdam-Zuidoost, direct naast de Amsterdam ArenA en het woonwinkelcentrum Villa ArenA. Het gebouw is ontworpen voor versterkte muziek, maar is multi-inzetbaar voor diverse evenementen. Voor Rozier Installatietechniek was Firejob dé partner om met haar ervaren monteurs het complex te voorzien van de juiste brandveiligheid op het door Rozier geleverde sanitaire installatiewerk.

Digitaal projectdossier

Het is een project waarbij Firejob betrokken is geweest gedurende een tijdvak van twee jaar. Bij oplevering ontving opdrachtgever een digitaal dossier met garantieverklaring en bijbehorende rapporten en attesten. Dit dossier bevat onder meer de bouwtekeningen van het werk met de genummerde afgedichte sparingen, de specificatielijsten en foto's van alle afgedichte sparingen. Zodoende zijn alle benodigde gegevens inzichtelijk gemaakt voor de opdrachtgever.

Project van :Firejob
Branche :Utiliteitsbouw
Locatie :Amsterdam
Opdrachtgever :Rozier Installatietechniek
Beeldmateriaal :Jannes Linders
Brandveilig afgedichte nieuwbouw Ziggo Dome | RB+ Groep
Brandveilig afgedichte nieuwbouw Ziggo Dome | RB+ Groep

Wilt u meer informatie over dit project?

Micha van Dun

Projectleider
Firejob 

  +31 (0)416 56 10 10
  micha@firejob.nl

Gerelateerde nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.