image
Leerling monteur brandwerende afdichtingen

Vuur! Brand! Je moet er niet aan denken. Toch gebeurt dit dagelijks  in onze thuis-, werk-, of verblijfsomgeving. Oncontroleerbare branden zorgen voor veel slachtoffers, doden en blijvende verminkingen.
 
De RB+ Groep is gespecialiseerd in de ‘Bouwkundige Brandpreventie’ en bekleedt met haar werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Bouwkundige Brandpreventie een belangrijke positie in de Nederlandse bouw als dé specialist in het compartimenteren, controleren en vertragen van de brand in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw.

Wij bieden je:

 • Een gedegen opleidingstraject waarbij je onder begeleiding van een zeer ervaren collega alle facetten van het vak leert zodat je kunt uitgroeien tot een echte vakspecialist;
 • Vervoer van en naar huis: je directe collega haalt je thuis op en brengt je na het werk weer thuis;
 • Een werkomgeving waarbij je iedere dag werkzaam bent op de mooiste bouwprojecten van Nederland;
 • Een fijne werksfeer;
 • Uitzicht op een langdurig dienstverband bij een groeiende organisatie;
 • Een breed scala aan doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar voorman of werkvoorbereider;
 • Een salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de cao Metaal en Techniek. Dit betekent onder andere een goede pensioenvoorziening en 38 verlofdagen (25 vakantiedagen en 13 adv dagen).

Functie-eisen

 • Je hebt een gezonde werkmentaliteit, praktisch inzicht en een fitte fysieke gesteldheid;
 • Je wilt jezelf graag ontwikkelen en bent leergierig;
 • Je beschikt bij voorkeur al over een VCA-diploma of je bent bereid deze op korte termijn te gaan halen;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je hebt geen hoogtevrees bij het werken in binnenruimtes;
 • Je bent een schoolverlater of een starter op de arbeidsmarkt;
 • Je hebt bij voorkeur al enige kennis van werken in de bouw, bijvoorbeeld vanwege je vooropleiding of opgedane werkervaring.

Over de RB+ Groep

De RB+ Groep is totaalleverancier van bouwkundige brandpreventie. Met ongeveer 60 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd.

De werkmaatschappij Firejob houdt zich bezig met het brandwerend maken van kabel- en leidingdoorvoeringen door middel van steenwol, coating, kit en andere brandwerende producten. De werkmaatschappij Van der Aa Brandwerende Applicaties richt zich op het bekleden van plafonds, wanden en staalconstructies (kolommen en liggers) met brandwerende platen.

Het jongste bedrijfsonderdeel RB+ Bouwkundige Brandpreventie richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten totaal ontzorgd, waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt.

Preficon Europe is de handelsonderneming van de RB+ Groep en bekleedt een prominente positie in de markt voor passieve brandpreventie binnen de bouw, industrie en scheepvaart. Het brandwerend plaatmateriaal van Preficon is verkrijgbaar bij diverse bouwmarkten in heel Nederland.

De RB+ Groep behoort tot de marktleiders in Nederland. Wij verzorgen de brandveiligheid onder meer in allerlei toonaangevende gebouwen, zoals grote ziekenhuizen, bioscopen, concertgebouwen en woontorens, maar ook in diverse gebouwen en complexen van lokale en landelijke overheden. De projecten bevinden zich met name in Nederland, maar soms ook in België, Duitsland of zelfs op de Nederlandse Antillen.

Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma te verzorgen en daarmee op een duurzame en integere wijze de veiligheid van mensen te waarborgen.

Solliciteren

Wij wensen ons eigen monteurs-bestand met meerdere nieuwe collega’s uit te breiden, verspreid over Nederland. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris bij Firejob. Zij is bereikbaar via het algemene nummer: 0416-561010.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je mail richten aan Anita Stuiver via vacature@firejob.nl. Geef daarbij aan wat je achtergrond en ervaring is en waarom je graag in aanmerking komt voor deze functie. Als je een cv hebt, is het fijn als je deze meestuurt, maar dat hoeft niet.

Heb je vragen over onze vacatures?

Anita Stuiver

Personeelsfunctionaris
RB+ Groep

  +31 (0)416 56 10 10
  a.stuiver@rbplus.nl

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.