Leidsche Rijn Centrum Blok C1 opgeleverd

Blok C1 maakt deel uit van een totaalproject dat bestaat uit de realisatie van diverse bouwblokken in het nieuw ontwikkelde stadscentrum van Leidsche Rijn in Utrecht.

Bouwblok Blok C1 bestaat uit 2 U-vormige bouwdelen met 149 appartementen (75 huur- en 74 koopappartementen) en ca. 5.300 m2 aan winkelruimte. Beide delen hebben één laag winkels met daarboven 5 woonlagen en een groene binnentuin. De bouwdelen worden gebouwd op een reeds gerealiseerde parkeerkelder met een omvang van 60.000 m2. De gebouwen worden aangeduid met de namen Phoenix en de Richmond gekregen.

Van der Aa Brandwerende Applicaties is verantwoordelijk voor het brandveilig maken van de hoofddraagconstructies van de twee gebouwen en heeft haar werkzaamheden inmiddels afgerond in opdracht van de Bouwcombinatie Van Schijndel - Van de Ven B.V. Het totale project zal in het najaar van 2017 worden opgeleverd.

Wat kan de RB+ Groep voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? De RB+ Groep (met werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties) kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij advisering en uitvoering van totale passieve bouwkundige brandpreventie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // C&O Architecten

Meer nieuws

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.