Van der Aa levert Rijkskantoor De Knoop op

De voormalige Knoopkazerne in het centrum van Utrecht, voorheen het hoofdkwartier van de Koninklijke Landmacht, wordt de komende jaren omgevormd tot gecombineerd kantoor- en vergadercentrum voor de Rijksoverheid.

Het oorspronkelijke complex dateert uit 1989. De herontwikkeling combineert ingrijpende aanpassingen aan de bestaande bouw met gedeeltelijke sloop, uitbreiding en een volledig transformatie. Ook intern ondergaat het voormalige militaire pand een radicale modernisering.

In opdracht van het consortium R Creators (StruktonBallast Nedam en Facilicom) voerde Van der Aa Brandwerende Applicaties de brandwerende isolatie van de hoofddraagconstructie uit. Het project is zijn totaliteit nog niet opgeleverd maar Van der Aa heeft al wel haar werkzaamheden afgerond.

Wat kan de RB+ Groep voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? De RB+ Groep (met werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties) kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij advisering en uitvoering van totale passieve bouwkundige brandpreventie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // cepezed architecten

Meer nieuws

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.