Rijksmonument Beekvliet in opdracht

Rijksmonument, appartementencomplex en voormalig seminarie 'Beekvliet' in Sint-Michielsgestel krijgt een volledige binnenrenovatie.

Het voormalig hoofdgebouw van de seminarie, opgericht in 1815, deed dienst als opleidingsinstituut voor priesters. Nadat de seminarie in 1975 gesloten werd, is het gebouw in gebruik genomen als gymnasium en verzorgingshuis. Nu heeft Beekvliet een woonbestemming, zijn er 36 appertementen gehuisvest en valt het gebouw in eigendom van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

In opdracht van Huis en Erf brengt Van der Aa Brandwerende Applicaties de brandwerende bekleding aan en zorgt samen met zusterbedrijf Firejob Brandwerende Afdichtingen voor een brandveilig gebouw.

Wat kan de RB+ Groep voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? De RB+ Groep (met werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties) kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij advisering en uitvoering van totale passieve bouwkundige brandpreventie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Meer nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.