The Valley in uitvoering

Op de Zuidas in Amsterdam is de bouw van The Valley in uitvoering. The Valley is een zeer uniek verzamelgebouw van woningen (196 appartementen), kantoorruimte en andere voorzieningen. 

Onze bedrijven Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties zijn samen verantwoordelijk voor de brandveiligheid van The Valley. Firejob maakt de sparingen en doorvoeringen brandwerend en Van der Aa heeft de hoofddraagconstructie, wanden, plafonds en leiding tracés van The Valley brandwerend bekleed. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van Bouwcombinatie Valley Amsterdam (Boele & van Eesteren en G&S Bouw).

Wat kan de RB+ Groep voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? De RB+ Groep (met werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties) kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij advisering en uitvoering van totale passieve bouwkundige brandpreventie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!


FOTO // Vero Visuals

Meer nieuws

2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.