Vacature monteur brandwerende bekledingen

Heb jij een gezonde werkmentaliteit, praktisch inzicht en een fitte fysieke gesteldheid? Houd jij ervan je handen uit de mouwen te steken en wil jij meewerken aan het brandveilig maken van gebouwen waarin mensen wonen, werken of verblijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij je bieden is:

 • Een gedegen opleidingstraject waarbij je onder begeleiding van een ervaren collega alle facetten van het vak leert;
 • Een fijne werksfeer; 
 • Een auto van de zaak, of je directe collega haalt je thuis op en brengt je na het werk weer thuis;
 • Uitzicht op een langdurig dienstverband bij een groeiende organisatie;
 • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting voorman;
 • Prima arbeidsvoorwaarden conform de cao BOUW. Dit betekent onder andere een goede pensioenvoorziening, 48 verlofdagen (25 vakantiedagen, 20 roostervrije dagen en 3 kort verzuim dagen) en deelname aan het TijdSpaarFonds.

Functie-eisen

 • Je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken;
 • Je beschikt bij voorkeur al over een VCA-diploma;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in de bouw, bijvoorbeeld als timmerman, in de brandwerende bekleding of in een soortgelijke discipline.

Over de RB+ Groep

De RB+ Groep is totaalleverancier van bouwkundige brandpreventie. Met ongeveer 80 eigen werknemers en daarnaast nog een flinke flexibele schil wordt dagelijks op een grote diversiteit aan bouwprojecten de brandveiligheid verzorgd. 

De werkmaatschappij Firejob houdt zich bezig met het brandwerend maken van kabel- en leidingdoorvoeringen door middel van steenwol, coating, kit en andere brandwerende producten. De werkmaatschappij Van der Aa Brandwerende Applicaties richt zich op het bekleden van plafonds, wanden en staalconstructies (kolommen en liggers) met brandwerende platen.

Het jongste bedrijfsonderdeel RB+ Bouwkundige Brandpreventie richt zich op totaalprojecten waarbij de bouwkundige passieve brandpreventie centraal staat. Binnen deze projecten worden de klanten totaal ontzorgd, waarbij voor elke discipline binnen het project de beste bouwpartner geselecteerd wordt.

Preficon Europe is de handelsonderneming van de RB+ Groep en bekleedt een prominente positie in de markt voor passieve brandpreventie binnen de bouw, industrie en scheepvaart. Het brandwerend plaatmateriaal van Preficon is verkrijgbaar bij diverse bouwmarkten in heel Nederland.

De RB+ Groep behoort tot de marktleiders in Nederland. Wij verzorgen de brandveiligheid onder meer in allerlei toonaangevende gebouwen, zoals grote ziekenhuizen, bioscopen, concertgebouwen en woontorens, maar ook in diverse gebouwen en complexen van lokale en landelijke overheden. De projecten bevinden zich met name in Nederland, maar soms ook in België, Duitsland of zelfs op de Nederlandse Antillen.

Onze passie is om met kennis en enthousiasme als team de brandveiligheid voor onze klanten in optima forma te verzorgen en daarmee op een duurzame en integere wijze de veiligheid van mensen te waarborgen.

Solliciteren

Wij wensen ons eigen monteurs-bestand met een 10-tal nieuwe collega’s uit te breiden, verspreid over een langere periode. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris bij de RB+ Groep. Zij is bereikbaar via het algemene nummer: 0416-561010

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt je sollicitatiebrief met cv mailen naar Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris, via vacature@vanderaa.com.

Heb je vragen over onze vacatures?

Anita Stuiver

Personeelsfunctionaris
RB+ Groep

  +31 (0)416 56 10 10
  a.stuiver@rbplus.nl

Meer nieuws

2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.