Veiligheidsprijs voor Stadskantoor Delft

Het project Stadskantoor Delft heeft dit jaar de BAM Bouw en Techniek veiligheidsprijs 2015 gewonnen. Dit leidt tot grote vreugde van Peter van Leeuwen, directeur BAM Bouw en Techniek. “Een top prestatie van het team, veiligheid is een top prioriteit van ons allemaal”, aldus de reactie van de heer Van Leeuwen.

Het project

Dit nieuwbouwproject bestaat uit de realisatie van een stadskantoor, inclusief een publiekshal en een stationshal. De bovengrondse stationshal omvat ongeveer 4.500 m2 en het nieuwe stadskantoor inclusief publiekshal bestaat 29.500 m2. Het gebouw wordt horizontaal opgedeeld door een plint van helder glas. Hierdoor ontstaat een scheiding tussen het publiek toegankelijke gedeelte en het besloten gedeelte.

Het publieke gedeelte bevindt zich op de begane grond. Het bevat een publiekshal met de baliefuncties van de gemeente en een stationshal met de publieksfuncties en voorzieningen voor reizigers. Op de eerste verdieping liggen onder meer multifunctionele ruimtes, een restaurant, vergaderzalen, fractiekamers, fitness faciliteiten en kantoorruimten. Daarboven zijn de overige kantoorruimtes. Op de bovenste verdieping bevinden zich onder het geaccentueerde dak de gebouwinstallaties.

De prijs

Ieder jaar reikt BAM Bouw en Techniek deze veiligheidsprijs uit aan haar beste team. Deze onderlinge competitie zorgt ervoor dat veiligheid hoog bovenaan de prioriteitenlijst staat en blijft staan. Wij feliciteren het winnende team van harte en zijn trots dat onze organisatie onderdeel van dit project mocht zijn, bekijk het project stadskantoor Delft.


BRON // bamutiliteitsbouw.nl

Meer nieuws

2023 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.