Laatste hand nieuwbouw Reinier de Graaf Gasthuis

Op het parkeerterrein tussen de huidige gebouwen van het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft werkt men momenteel aan een modern medisch centrum van ruim 56.500 m2 welke in maart 2015 wordt opgeleverd.

RB+ Groep dochteronderneming Van der Aa heeft bij dit project de hoofddraagconstructie van de nieuwbouw brandwerend bekleed. Firejob heeft inmiddels meer dan 50.000 brand- en rookwerende en luchtdichte afdichtingen gerealiseerd.

In 2012 is men begonnen met de bouw van een nieuw hoofdgebouw tussen de huidige gebouwen van het Reinier de Graaf Gasthuis. In 2015 is de nieuwbouw klaar en wordt een vernieuwd ziekenhuisgebouw geopend waarna de twee bestaande hoofdgebouwen zullen verdwijnen.

Leest u meer over de ziekenhuisnieuwbouw en onze werkzaamheden bij projecten Reinier de Graaf Gasthuis of in de laatste editie van Installatie en Bouw.

Wat kan de RB+ Groep voor u betekenen?

Wist u dat u als eigenaar/beheerder eindverantwoordelijk bent voor het verzorgen van een (brand)veilige omgeving voor de mensen in uw gebouw? De RB+ Groep (met werkmaatschappijen Firejob en Van der Aa Brandwerende Applicaties) kan u als pandeigenaar of pandgebruiker ondersteunen bij advisering en uitvoering van totale passieve bouwkundige brandpreventie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Meer nieuws

2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.